Pitkäaikais­majoitus

Hotelli Loimu - majoitusta Raision keskustassa

Pitkäaikais­majoitus

Kohtasitko yllättävän muutoksen asumisessasi? Haluatko elää huolettomasti keskellä palveluita? Työmatkailijat ja opiskelijatkaan eivät ole tuntematon näky hotellissamme – Me tarjoamme sinulle makoisat yöunet ja työskentelyrauhan olipa syysi mikä tahansa. Ei pitkää sitoutumista vaan tarjoamme majoituksen juuri sinun tarpeisiisi.

Palvelut majoittujille: Huoneiden siivous kerran viikossa tai sopimuksen mukaan.

Huoneiden varustelu: Vuokrattavat huoneet ovat tavallisia hotellihuoneita, joiden varusteluun kuuluu huonekoon mukainen määrä vuoteita, jääkaappi, vedenkeitin, mikro, taulutelevisio, hiustenkuivain ja tietysti moderni kylpyhuone.

 

 

Huomioi nämä kun suunnittelet pitkäaikaismajoitusta

Postia ei voi siirtää hotelliin; mikäli posti pitää saada lähelle, suosittelemme Poste Restantea. Hotellissa ei ole pyykinpesumahdollisuutta, mutta hotellin läheisyydessä löytyy myös itsepalvelupesula. Majoituksen kesto sopimuksen mukaisesti. Pidätämme oikeuden vuokravakuuteen tai ennakkomaksuun.

Huoneiden varustelu

Huoneen varusteluun kuuluu huoneluokan mukainen määrä laadukkaita vuoteita, pyyhkeet, jääkaappi, vedenkeitin, mikro, taulutelevisio, suihku sekä hiustenkuivain.

TV

Taulu-TV

Hiustenkuivain

Hiustenkuivain

Jääkaappi

Jääkaappi

Mikro

Mikro

Vedenkeitin

Vedenkeitin

Suihku ja pesuaineet

Suihku ja pesuaineet

Palvelut majoittujille

WiFi, aamiainen & lounge-tila

 

Loungessa pääset rentoutumaan työpäivän päätteeksi ja tapaamaan kanssamajoittuja.

Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.30-9.00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä klo 8-10. Iltapalan ja omat eväät voit säilyttää kätevästi huoneen jääkaapissa tai käyttää lähialueen ravintolapalveluita.

WIFI-yhteyden salasanan löydät huoneenne ilmoitustaululta.

Pysäköinti onnistuu ilmaiseksi hotellin vierestä löytyvän parkkihallin alakerroksessa. Paikat 1-37 ovat merkittyjä Hotelli Soinnun kylteillä. Hotellin omaan pysäköintitilaan on erillinen sähköportti, joka pidetään avoinna. Mikäli portti on suljettu, se aukeaa varausvahvistuksessa toimitetutulla koodilla. Pysäköintihalliin sisäänkäynti Neuvoksenkujan tai Helsingintien kautta. Muistathan ystävällisesti rekisteröidä autosi hotellin aulassa olevaan Parkki Paten -tablettiin, jotta vältyt pysäköintivirhemaksuilta. Mikäli viivytte vieraanamme useamman päivän, huomioittehan, että rekisteröinti on voimassa 24h kerrallaan.

Hotellin edestä asema-aukiolta löytyy myös ilmaisia pysäköintipaikkoja, jotka vaativat arkisin kello 8-17 välillä pysäköintikiekon. Pysäköintiaika 2h.

Mikäli toivot välisiivousta majoittuessasi useamman yön, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme saapumispäivänä kello 18 mennessä +358 10 2007 302 tai info@hotellisointu.fi.