Aamiainen ja muut palvelut

Hotelli Loimu - majoitusta Raision keskustassa

Runsas aamiaisbuffet

Valoisaan, juuri remontoituun aamiaistilaan katetaan herkullinen aamiaisbuffet kaikkina arkipäivinä kello 6.30-9.00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä kello 8-10.

Buffetaamiaiseen kuuluu tuoreet kasvikset ja hedelmät, voileipäpöytä leikkeleineen, puuro, murovalikoima, mysli ja vaihtuva lämmin buffet sekä tuore kahvi, tee ja mehut.

Hotellin palvelut majoittujille

WiFi, aamiainen & lounge-tila

 

Loungessa pääset rentoutumaan työpäivän päätteeksi ja tapaamaan kanssamajoittuja.

Aamiainen tarjoillaan arkisin klo 6.30-9.00 ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivinä klo 8-10. Iltapalan ja omat eväät voit säilyttää kätevästi huoneen jääkaapissa tai käyttää lähialueen ravintolapalveluita.

WIFI-yhteyden salasanan löydät huoneenne ilmoitustaululta.

Mikäli toivot välisiivousta majoittuessasi useamman yön, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme saapumispäivänä kello 18 mennessä +358 10 2007 302 tai info@hotellisointu.fi.

Pysäköinti onnistuu ilmaiseksi hotellin vierestä löytyvän parkkihallin alakerroksessa. Paikat 1-37 ovat merkittyjä Hotelli Soinnun kylteillä. Hotellin omaan pysäköintitilaan on erillinen sähköportti, joka pidetään toistaiseksi avoinna. Jatkossa portti tulee toimimaan ja aukeamaan koodilla, jolloin päivitämme tiedot uudelleen ja ilmoitamme ohjeet saapumisviestin yhteydessä. Pysäköintihalliin sisäänkäynti Neuvoksenkujan tai Helsingintien kautta. Muistathan ystävällisesti rekisteröidä autosi hotellin aulassa olevaan Parkki Paten -tablettiin, jotta vältyt pysäköintivirhemaksuilta. Mikäli viivytte vieraanamme useamman päivän, huomioittehan, että rekisteröinti on voimassa 24h kerrallaan.

Hotellin edestä asema-aukiolta löytyy myös ilmaisia pysäköintipaikkoja, jotka vaativat arkisin kello 8-17 välillä pysäköintikiekon.

Pysäköintiaika 2h.

Yhteistyökumppaniemme palvelut

Neuvottelutila Hotelli Sointu Järvenpää - Kokoukset

Ravintola Kulmis Järvenpäässä tarjoaa Soinnussa majoittuville asiakkaille -10 % hintaedun ostoksista

Hintaedun saat mm. herkullisista ruoka-annoksista, leipomotuotteista ja juomista.

Kulmakonditoria eli Kulmis palvelee nälkäisiä Soinnun majoittujia kivenheiton päässä hotellista, osoitteessa Sibeliuksenkatu 17.

Ruokatilaukset voi kätevästi hoitaa verkossa, vaikka jo matkalla hotelli Sointuun. Tilaamisen yhteydessä järjestelmä ilmoittaa, koska tilauksesi on valmiina noudettavaksi.

Voit myös tilata ja maksaa tuotteet paikan päällä ravintolassa. Menu ja ennakkotilaukset löytyvät osoitteesta https://kulmis.menu/sointu/

Tunnistetietona ravintolan tilausjärjestelmässä toimii hotellihuoneen numero ja hintaetu päivittyy kassalla maksun yhteydessä.

Neuvottelutila Hotelli Sointu Järvenpää - Kokoukset

Jasmin kauneushoitola ja parturi-kampaamo Ambra Style -10 % 

Täyden palvelun Jasmin kauneushoitola sekä parturi-kampaamo Ambra Style tarjoavat Soinnussa majoittuville asiakkaille -10 % alennuksen palveluista.

Löydät nämä yritykset aivan hotellin läheisyydestä, osoitteesta Mannilantie 37, Järvenpää.

Osoitteista https://jasminkauneushoitola.fi/ ja https://www.ambrastyle.fi/ sivuilta löydät hinnaston ja yhteystiedot.

Hemmotteluhetkeä varatessasi kerro, että majoitut hotelli Soinnussa. Alennuksen saa maksun yhteydessä varausvahvistusta näyttämällä.

Hotellihuoneet

Hotelli Sointu tarjoaa majoitusta yhden-, kahden-, kolmen- ja neljänhengen huoneissa. Huoneet on sisustettu skandinaaviseen tyyliin ja tarjoavat viihtyisän sekä tasokkaan majoituskokemuksen.

Hotel Sointu Järvenpää - High-quality hotel rooms with breakfast