Aamiainen ja muut palvelut

Hotelli Loimu - majoitusta Raision keskustassa

Runsas aamiaisbuffet

Viihtyisään uudistettuun aamiaistilaan katetaan herkullinen aamiainen  maanantaista perjantaihin kello 6.15-9.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 8-10.

Buffetaamiaiseen kuuluu tuoreet kasvikset ja hedelmät, voileipäpöytä leikkeleineen, puuro, murovalikoima, mysli ja vaihtuva lämmin buffet sekä tuore kahvi, tee ja mehut.

Hotellin palvelut majoittujille

WiFi, aamiainen & lounge-tila

 

Loungessa pääset rentoutumaan työpäivän päätteeksi ja tapaamaan kanssamajoittuja.

Aamiainen tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 6.15-9.00 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8-10.

Iltapalan ja omat eväät voit säilyttää kätevästi huoneen jääkaapissa tai käyttää lähialueen ravintolapalveluita.

WIFI-yhteyden salasanan löydät huoneenne ilmoitustaululta.

Mikäli toivot välisiivousta majoittuessasi useamman yön, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme saapumispäivänä kello 18 mennessä
+358 10 2007 302 tai info@hotellisointu.fi.

Pysäköinti Hotelli Sointu tarjoaa asiakkailleen ilmaisen pysäköinnin viereisessä pysäköintitalossa. Hotellin pysäköintipaikat sijaitsevat hallin pohjakerroksessa, seuraa hallin opasteita. Hotellivieraille varatun pysäköintialueen ovikoodi sekä maksuttoman pysäköinnin rekisteröimislinkki toimitetaan sinulle tekstiviestillä saapumispäivän aamuna. Mikäli saavut vieraaksemme ennen sisäänkirjautumisajan alkua, voit viedä autosi parkkihalliin. Muistathan kuitenkin rekisteröidä pysäköinnin saapumispäiväsi aikana, jotta vältät pysäköintiveloitukset.

Hotellin edestä asema-aukiolta löytyy myös ilmaisia pysäköintipaikkoja, jotka vaativat arkisin kello 8-17 välillä pysäköintikiekon.

Pysäköintiaika 2h.

Yhteistyökumppaniemme palvelut

Neuvottelutila Hotelli Sointu Järvenpää - Kokoukset

Bistro en Place tarjoaa Soinnussa majoittuville asiakkaille -10 % hintaedun ruokatilauksista.

Bistro en Place [ã plas] on uusi kuplivan rento korttelibistro Hotelli Soinnun yhteydessä. Sen innoittajana on herkkusuisuus, joka on johdattanut upeiden ruokien, juomien ja raaka-aineiden äärelle ympäri maailmaa. Bistro en Place nojaa klassiseen ranskalaiseen keittotaitoon, ilman turhaa hienostelua. Meillä voit nauttia pieniä naposteltavia tai ruokailla pitkän kaavan mukaan. Suosittelemme tekemään ravintolaan pöytävarauksen varmistaaksesi pääsysi ravintolaan.

Alennuksen saa maksun yhteydessä varausvahvistusta näyttämällä.

Neuvottelutila Hotelli Sointu Järvenpää - Kokoukset

”A night out with your favourite ones is like a present you give to yourself.” 

Järvenpään keskustan sydämessa, Hotelli Soinnun ja juna-aseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva Four Monkeys Bar on tarjonnut vipinää ja virvokkeita keväästä 2022 lähtien.
Baarimme tarjoaa viihtyisän ja uniikisti sisustetun tilan, jossa viihtyvät ystävät, ohikulkijat ja seikkailijat.
Terassimme suihkulähteineen, tunnelmavaloineen ja kasveineen on takuulla kaupungin vehrein, tarjoten lämpimän keitaan pitkälle syksyyn. Huolellisesti koottu valikoima oluita, siidereitä, cocktaileja, erikoisuuksia ja suolaisia naposteltavia vie kielen mennessään.
Neuvottelutila Hotelli Sointu Järvenpää - Kokoukset

Jasmin kauneushoitola ja parturi-kampaamo Ambra Style -10 % 

Täyden palvelun Jasmin kauneushoitola sekä parturi-kampaamo Ambra Style tarjoavat Soinnussa majoittuville asiakkaille -10 % alennuksen palveluista.

Löydät nämä yritykset aivan hotellin läheisyydestä, osoitteesta Mannilantie 37, Järvenpää.

Osoitteista https://jasminkauneushoitola.fi/ ja https://www.ambrastyle.fi/ sivuilta löydät hinnaston ja yhteystiedot.

Hemmotteluhetkeä varatessasi kerro, että majoitut hotelli Soinnussa. Alennuksen saa maksun yhteydessä varausvahvistusta näyttämällä.

Neuvottelutila Hotelli Sointu Järvenpää - Kokoukset

Ravintola Kulmis Järvenpäässä tarjoaa Soinnussa majoittuville asiakkaille -10 % hintaedun ostoksista

Hintaedun saat mm. herkullisista ruoka-annoksista, leipomotuotteista ja juomista.

Kulmakonditoria eli Kulmis palvelee nälkäisiä Soinnun majoittujia kivenheiton päässä hotellista, osoitteessa Sibeliuksenkatu 17.

Ruokatilaukset voi kätevästi hoitaa verkossa, vaikka jo matkalla hotelli Sointuun. Tilaamisen yhteydessä järjestelmä ilmoittaa, koska tilauksesi on valmiina noudettavaksi.

Voit myös tilata ja maksaa tuotteet paikan päällä ravintolassa. Menu ja ennakkotilaukset löytyvät osoitteesta https://kulmis.menu/sointu/

Tunnistetietona ravintolan tilausjärjestelmässä toimii hotellihuoneen numero ja hintaetu päivittyy kassalla maksun yhteydessä.

Hotellihuoneet

Hotelli Sointu tarjoaa majoitusta yhden-, kahden-, kolmen- ja neljänhengen huoneissa. Huoneet on sisustettu skandinaaviseen tyyliin ja tarjoavat viihtyisän sekä tasokkaan majoituskokemuksen.

Hotel Sointu Järvenpää - High-quality hotel rooms with breakfast